Ι.ΙΕΚ Παστέρ Ι.IEK , Σχολή Θεσσαλονίκη

 

Οι σπουδές σου στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ προσφέρουν τις υψηλότερου επιπέδου απαιτούμενες γνώσεις και τις αληθινές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Είναι το στήριγμα σου: εσύ δημιουργείς τις συνθήκες, εσύ πετυχαίνεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες! Εδώ έχεις ολοκληρωμένη επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα που επιλέγεις να σπουδάσεις. Εδώ, αποκτάς πολλές δεξιότητες και ανταγωνιστικά προσόντα που μπορούν να σε κάνουν περιζήτητο επαγγελματία στην αγορά εργασίας!
Στο Ι.ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ μπορείς να σπουδάσεις πολλές σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην αγορά εργασίας. Εσύ επιλέγεις αυτό που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και το χαρακτήρα σου.


Δεν είσαι μόνος!

school1Έχεις ένα ολόκληρο επιτελείο ειδικών που σε βοηθούν να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει, ώστε να πετύχεις στα όνειρά σου θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους. Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών η ομάδα υποστήριξης ΠΑΣΤΕΡ είναι δίπλα σου για να σε συμβουλέψει σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική, επαγγελματική και ψυχολογική σου αναζήτηση και ανάγκη.
Στην κοινότητα ΠΑΣΤΕΡ θα βρεις επίσης επιπλέον υποστήριξη ακόμα και για θέματα διαβίωσης και εργασίας στη Θεσσαλονίκη. Έτσι θα μάθεις τους τρόπους να βρεις γρήγορα εργασία όταν αποφοιτήσεις. Από την πρώτη μέρα θα γνωρίσεις όλες τις λεπτομέρειες για την πιστοποίηση των σπουδών σου στον επαγγελματικό χώρο, καθώς και τα απαιτούμενα βήματα για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Οι επιλογές που έχεις στο Ι.ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ για περαιτέρω εκπαίδευση και την απόκτηση ανώτερων πτυχίων με συνεργαζόμενα προγράμματα του DEI College σου δίνουν μια επιπλέον ώθηση για να γίνεις επαγγελματίας σήμερα! Πέρα από εφόδιο επαγγελματικής αποκατάστασης - στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα - το πτυχίο σου από το Ι.ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ λειτουργεί ως διαβατήριο για την εξέλιξη των σπουδών σου. Η συνεργασία του με ευρωπαϊκά -και όχι μόνο- πανεπιστήμια και κολλέγια σου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσεις τις σπουδές σου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, παίρνοντας Bachelor και να συνεχίσεις για Master ή ακόμη και για Διδακτορικό στο αντικείμενο της εξειδίκευσής σου.
Όσο σπουδάζεις μαζί με τη θεωρητική γνώση όλων των επαγγελματικών θεμάτων του αντικειμένου σου, αποκτάς την καλύτερη πρακτική εμπειρία και κατάρτιση. Παράλληλα, συμμετέχεις σε εργαστήρια και από το πρώτο εξάμηνο σπουδών, μαθαίνεις τη δουλειά! Το σύστημα "προσομοίωση εργασίας" (γνωστό στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια ως «Job Simulation») σου δίνει την ευκαιρία να λειτουργήσεις σε επαγγελματικό χώρο μέσα στα ιδιόκτητα εργαστήρια ΠΑΣΤΕΡ που διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Το Ι.ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ δεν είναι απλά μια σχολή. Είναι ένας νέος τρόπος ζωής

school2Η κοινότητα του Ι.ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ παραμένει στο πλευρό σου και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σου. Ως απόφοιτος μπορείς να παρακολουθείς τις επαγγελματικές εξελίξεις με ειδικά σεμινάρια επιμόρφωσης και εξειδίκευσης που ενισχύουν συνεχώς την κατάρτισή σου. Επίσης μπορείς να συμμετέχεις σε επαγγελματικές δραστηριότητες, όπως επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους, ειδικές διαλέξεις, εκθέσεις, εκδηλώσεις, συνέδρια και άλλες πολλές δράσεις της κοινότητας φοιτητών και αποφοίτων. Σε κάθε περίπτωση έχεις στη διάθεσή σου μια ενεργή κοινότητα συναδέλφων, φορέων και επιχειρηματιών που συνδέεται δυναμικά με το επάγγελμά σου, στηρίζει, ενθαρρύνει και συμβάλει στις εργασιακές εξελίξεις της χώρας.

Οι παροχές του Ι.ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ δεν τελειώνουν μαζί με την αποφοίτησή σου. Συνεχίζονται εφ’ όρου ζωής.

Από τη στιγμή που αποκτάς την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, το όνομά σου καταγράφεται αυτομάτως στο μητρώο του Γραφείου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Αποφοίτων του Ι.ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ. Έτσι ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώνεσαι για θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν και υποβάλλεις το βιογραφικό σου στοχευμένα και έγκαιρα.