Live Webinar: Η σημασία του food & beverage department σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση & ο ρόλος του τμήματος στις υπηρεσίες του πελάτη
  • Νέα
  • Live Webinar: Η σημασία του food & beverage department σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση & ο ρόλος του τμήματος στις υπηρεσίες του πελάτη
ΣΠΟΥΔΑΣΕ
ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΥ

Live Webinar: Η σημασία του food & beverage department σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση & ο ρόλος του τμήματος στις υπηρεσίες του πελάτη

Ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ διοργανώνει live webinar με θέμα "Η σημασία του food & beverage department σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση & ο ρόλος του τμήματος στις υπηρεσίες του πελάτη", την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, με εισηγητή τον κο Σαχινίδη Ηλία, F&B Manager, Porto Palace Thessaloniki.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν στην παρακάτω φόρμα ή στο τηλέφωνο 2310 281 282.

Κατά τη διάρκεια του webinar, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δομή και τον ρόλο του τμήματος Food & Beverage σε οικονομικά μεγέθη (έσοδα - κερδοφορία, διαχείριση προσωπικού διαχείριση κόστους, service, marketing).

*Η συμμετοχή στο webinar είναι ελεύθερη. Απαιτείται δήλωση συμμετοχής για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή και για να παραλάβετε τη Βεβαίωση Παρακολούθησης. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν link για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Live Webinar: Η σημασία του food & beverage department σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση & ο ρόλος του τμήματος στις υπηρεσίες του πελάτη
Ξεκίνα τώρα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επέλεξε τον Τομέα και την
Ειδικότητα που σε ενδιαφέρει!
Τομέας(*)
Παρακαλώ επιλέξτε έναν από τους διαθέσιμους τομείς

Ειδικότητα(*)
Παρακαλούμε επιλέξτε κάποια από τις παραπάνω ειδικότητες.

* Όνομα(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας.

* Τηλέφωνο(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνο σας.

Μήνυμα

Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου

(*)
Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου