Τουριστικός κλάδος: Ιδανική επαγγελματική επιλογή
  • Νέα
  • Τουριστικός κλάδος: Ιδανική επαγγελματική επιλογή
ΣΠΟΥΔΑΣΕ
ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΥ

Τουριστικός κλάδος: Ιδανική επαγγελματική επιλογή

Η διάσωση της τουριστικής σεζόν στην Ελλάδα δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται και χαμένη. Τόσο οι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου και της εστίασης , όσο και οι εργαζόμενοι στον Τομέα Τουρισμού έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε κάποιες κρατήσεις τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο, ή και τον Οκτώβριο, οι οποίες προς το παρόν τουλάχιστον δεν είναι πολλές.

Στόχος είναι η Ελλάδα να μη βρεθεί αντιμέτωπη με το κακό «σενάριο»: δηλαδή να χαθεί ολόκληρη η σεζόν! «Το ταξίδι και ο Τουρισμός είναι μια εξαιρετικά ανθεκτική βιομηχανία». Την άποψη ότι η Ελλάδα αποτελεί το νούμερο ένα προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές ακόμα και εν μέσω της παγκόσμιας «απειλής» του Covid-19, έρχεται να επιβεβαιώσει το άρθρο του Βρετανού Oliver Smith στην “Telegraph”, με τίτλο «Τhe first country I’ll visit after coronavirus? There’s no contest».

Ο Smith εκθειάζει τη χώρα μας ως έναν «ονειρικό προορισμό» για «χαρούμενες διακοπές», ως «έναν τόπο όπου πάντα υποδέχονται τους Βρετανούς με ανοιχτές αγκάλες», όπως γράφει χαρακτηριστικά, βασιζόμενος στην προσωπική του εμπειρία, έχοντας επισκεφθεί 8 νησιά της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια.

Με βάση πάντα αυτήν την ανθεκτικότητα της τουριστικής βιομηχανίας, αλλά και το γεγονός ότι ο τουριστικός κλάδος στη χώρα μας είναι –και θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν- ο μεγαλύτερος… «εργοδότης».

Οι σπουδές στα τουριστικά επαγγέλματα αποτελούν μια σίγουρη επένδυση, δεδομένης της ζήτησης και της γρήγορης επαγγελματικής αποκατάστασης! Η μεγαλύτερη «δύναμη» στις Σπουδές Τουρισμού είναι… ΠΑΣΤΕΡ Κατέχοντας ηγετική θέση στα τουριστικά επαγγέλματα, με πρωτιές και βραβεύσεις των σπουδαστών του στις τουριστικές σπουδές, και με διακρίσεις τους κατά την πρακτική τους άσκηση από top 5άστερες ξενοδοχειακές αλυσίδες (όπως Porto Palace, κ.ά), το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ προσφέρει την κορυφαία λύση σπουδών Τουρισμού, για τις ειδικότητες:

Τουριστικός κλάδος: Ιδανική επαγγελματική επιλογή
Ξεκίνα τώρα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επέλεξε τον Τομέα και την
Ειδικότητα που σε ενδιαφέρει!
Τομέας(*)
Παρακαλώ επιλέξτε έναν από τους διαθέσιμους τομείς

Ειδικότητα(*)
Παρακαλούμε επιλέξτε κάποια από τις παραπάνω ειδικότητες.

* Όνομα(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας.

* Τηλέφωνο(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνο σας.

Μήνυμα

Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου

(*)
Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου