Σπουδές Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής & Διακόσμησης | ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ

ΣΠΟΥΔΑΣΕ
ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΥ

Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων

Ένας όμορφος χώρος μπορεί να αλλάξει τη διάθεση σε κάθε άνθρωπο, να εμπνεύσει, να χαλαρώσει, να κάνει τη ζωή του ευκολότερη. Για τη διαμόρφωσή του χρειάζεται εμπειρία, γούστο και ταλέντο και ένας διακοσμητής είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος.

 

Με βάση την καλαισθησία και τις γνώσεις που έχει αποκτήσει, ένας διακοσμητής μπορεί να προσεγγίσει και να ικανοποιήσει τις αισθητικές και πρακτικές ανάγκες κάθε πελάτη. Ως ειδικότητα καλείται συνεχώς να παρουσιάζει τις πιο καίριες λύσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις. Επιπλέον, ο τομέας της εσωτερικής αρχιτεκτονικής προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση και αρκετά υψηλές απολαβές. Γιατί να μην την προτιμήσεις;

 

Εάν λατρεύεις την αισθητική προσέγγιση, τη δημιουργία και την αναμόρφωση ενός χώρου, τότε επέλεξε σπουδές στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων!

 

Έλα στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ στη Θεσσαλονίκη και μάθε τα μυστικά ανάδειξης κάθε χώρου. Εκπαιδεύσου δίπλα σε καθηγητές υψηλού καλλιτεχνικού και επιστημονικού επιπέδου σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αρχιτεκτονικής διακόσμησης.

 

Απέκτησε γνώσεις και εμπειρία με τη χρήση αξιόλογου και σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού μέσα σε μοντέρνες εγκαταστάσεις αλλά και με τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης. Γιατί δεν αρκεί μια πιστοποίηση ΙΕΚ χωρίς την κατάλληλη επαφή με το αντικείμενο προτού βγεις στην αγορά εργασίας.

 

Με την ολοκλήρωση των σπουδών στη σχολή Διακόσμησης του ΠΑΣΤΕΡ στη Θεσσαλονίκη, αποκτάς δίπλωμα επιπέδου 5 και δικαίωμα συμμετοχής στις κατατακτήριες εξετάσεις  για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με δυνατότητα διεκδίκησης πτυχίου πανεπιστήμιου. Επιπλέον, το δίπλωμα που αποκτάς είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο ενώ λαμβάνεις 150 μόρια για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (Π.Δ. 50/27-2/2001, ΦΕΚ 39τ. Α΄/5-3-2001).

Συνεπώς, μπορείς να απασχοληθείς είτε στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, είτε ως αυτοαπασχολούμενος. Και αυτό είναι κάτι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης.

 

Μάθε για τις υπόλοιπες ειδικότητες του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ μέσα από την ιστοσελίδα μας και κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου!

Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων

• Μέθοδοι Αποτύπωσης και Σχεδίασης
• Ελεύθερο Σχέδιο και Πρακτική Χρώματος
• Διακοσμητικό Σχέδιο
• Δομικό - Κατασκευαστικό Σχέδιο
• Τεχνολογία Υλικών
• Ιστορία Τέχνης - Αρχιτεκτονικής
• Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
• Οργάνωση Εργασιών Κατασκευής
• Σχέδιο Μέσω Η/Υ
• Διαθεματική Εργασία

Ξεκίνα τώρα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επέλεξε τον Τομέα και την
Ειδικότητα που σε ενδιαφέρει!
Τομέας(*)
Παρακαλώ επιλέξτε έναν από τους διαθέσιμους τομείς

Ειδικότητα(*)
Παρακαλούμε επιλέξτε κάποια από τις παραπάνω ειδικότητες.

* Όνομα(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας.

* Τηλέφωνο(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνο σας.

Μήνυμα

Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου

(*)
Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου