Σχολή Ζαχαροπλαστικής στη Θεσσαλονίκη | ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ

  • Τομείς Σπουδών
  • Γαστρονομίας
  • Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής (Bakery – Pastry Chef)
ΣΠΟΥΔΑΣΕ
ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΥ

Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής (Bakery – Pastry Chef)

H Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική δεν είναι απλά μια δεξιότητα αλλά μια από τις πιο δημοφιλείς ειδικότητες στο χώρο της εστίασης. Μέσω αυτής της τέχνης, μπορεί να αναδειχθεί η αληθινή γεύση των γλυκών και των αρτοσκευασμάτων. Οι γνώσεις των υλικών, όπως της ζάχαρης, του αλευριού, της σοκολάτας και λοιπών συστατικών για την παρασκευή καθώς και η δημιουργική φαντασία, είναι τα εισιτήρια για την εξέλιξη και την καταξίωση.

Επιπλέον, ο ρόλος του τεχνικού αρτοποιίας ζαχαροπλαστικής συνδέεται άμεσα με τον τομέα του Τουρισμού, ενός χώρου με ιδιαίτερα υψηλές απολαβές, άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και με δυνατότητες εξέλιξης. Για αυτό, αρκετές σχολές pastry chef εμφανίζουν αυξημένη ζήτηση.

Λατρεύεις τις πρωτότυπες ιδέες της αρτοζαχαροπλαστικής και θέλεις να μάθεις περισσότερες σύγχρονες τεχνικές για να διαπρέψεις στο χώρο; Τότε το τμήμα ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ στη Θεσσαλονίκη μπορεί να σε βοηθήσει!

Εκπαιδεύσου δίπλα σε καταξιωμένους καθηγητές και διασφάλισε την άμεση εργασιακή σου αποκατάσταση. Παρακολούθησε ειδικά μαθήματα ζαχαροπλαστικής στη Θεσσαλονίκη και μάθε τα μυστικά από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου. Κάθε μαθητής έχει στη διάθεσή του υλικά και εργαλεία ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσει μέσα σε σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια.

Ακόμη, για να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές συνθήκες εργασίας, η κορυφαία σχολή ζαχαροπλαστικής στη Θεσσαλονίκη προσφέρει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης.

Κάθε απόφοιτος Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ μπορεί να ξεκινήσει ως ελεύθερος επαγγελματίας ανοίγοντας το δικό του χώρο ή να εργαστεί στις κουζίνες μεγάλων αρτοζαχαροπλαστείων και ξενοδοχείων.

Με απώτερο σκοπό την προσφορά ποιοτικών και πλήρως αναγνωρισμένων σπουδών που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ιδιωτικά ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης, το ΠΑΣΤΕΡ προσφέρει την κορυφαία πιστοποίηση από ΙΕΚ επιπέδου 5, με αναγνωρισμένη ισοτιμία από το Ελληνικό Δημόσιο με δικαίωμα συμμετοχής στις κατατακτήριες εξετάσεις  για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και 150 για συμμετοχή σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (Π.Δ. 50/27-2/2001, ΦΕΚ 39τ.

 

Α΄/5-3-2001). Ένα δίπλωμα με άμεση ανταπόκριση στον εργασιακό χώρο και μια σίγουρη επαγγελματική σταδιοδρομία!

Μάθε περισσότερα για τις υπόλοιπες ειδικότητες του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ μέσα από το ανανεωμένο website μας!

Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής (Bakery – Pastry Chef)

• Αρχές Οικονομικής
• Γαλλικά
• Τεχνικές Εγκαταστάσεις - Εξοπλισμός
• Έλεγχος Εμπορευμάτων
• Πρώτες Ύλες και Προϊόντα Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής
• Ζαχαροπλαστική Τέχνη
• Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
• Αρτοποιητική Τέχνη
• Υγιεινή και Ασφάλεια
• Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων
• Στοιχεία Συστημάτων Διαχείρισης της Ποιότητας (Haccp)
• Διαιτητική
• Αρχές Νομοθεσίας Τροφίμων - Επαγγέλματος
• Αγγλικά

Ξεκίνα τώρα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, επέλεξε τον Τομέα και την
Ειδικότητα που σε ενδιαφέρει!
Τομέας(*)
Παρακαλώ επιλέξτε έναν από τους διαθέσιμους τομείς

Ειδικότητα(*)
Παρακαλούμε επιλέξτε κάποια από τις παραπάνω ειδικότητες.

* Όνομα(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας.

* Τηλέφωνο(*)
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνο σας.

Μήνυμα

Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου

(*)
Παρακαλώ επιλέξτε το παραπάνω πλαίσιο ελέγχου

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ